Завантажити ще

Усик прийшов на пресконференцію з Ф'юрі у костюмі з кримськотатарським орнаментом

Усик прийшов на пресконференцію з Ф'юрі у костюмі з кримськотатарським орнаментом

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі провели пресконференцію напередодні поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті, який пройде 18 травня у Саудівській Аравії. Український боксер з'явився на "битві поглядів" у білому костюмі з кримськотатарським орнаментом, який створив бренд Ельвіри Гасанової Damirli. Про це повідомили на сторінці бренду.

- Олександр Усик з’явився на пресконференції в костюмі українського бренду Damirli з кримськотатарським орнаментом. Під час церемонії Face off український боксер протистояв Чемпіону світу WBC Тайсону Ф’юрі в білому костюмі, прикрашеному кримськотатарською вишивкою, автентичність орнаменту підтверджена орнаменталістом, - розповіла дизайнерка Ельвіра Гасанова.

Damirli вже декілька років створює образи Усика, і часто це костюми з етнічними мотивами. У серпні 2019 року на зважування перед поєдинком з Ентоні Джошуа українець прийшов у козацькому образі - вишиванці, шароварах та з чуприною.

Пресконференція боксерів вийшла стриманою. Усик та Ф'юрі обмежилися подяками для організаторів бою. Британець також подякував супернику за кинутий виклик. Під час битви поглядів Ф'юрі відмовився повертатися обличчям до Усика.

На пресконференцію до Саудівської Аравії приїхали українські захисники, серед яких енергетики, шахтарі, металурги, ветерани оборони Маріуполя. В рамках бою Усик хоче привернути увагу світу до проблем з українською енергетикою. Цю акцію спортсмен назвав "Битвою за світло". 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Usyk. The Cat. Oleksandr (@usykaa)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений 𝐷𝑎𝑚𝑖𝑟𝑙𝑖 (@damirli_official)

REUTERS

REUTERS

REUTERS

REUTERS

REUTERS

REUTERS

  • Усик та Ф'юрі прибули до Саудівської Аравії на початку тижня. Між командами двох боксерів вже встигнула спалахнути сутичка, внаслідок якої лоба розбив батько британського чемпіона Джон Ф'юрі.
  • Переможець бою Усик - Ф'юрі першим в історії об'єднає чотири пояси. Українець наразі володіє поясами WBA, IBF та WBO, а британець - WBC. Останнім чемпіоном світу в хевівейті вважався Ленокс Льюїс у 1999, але тоді він володів лише трьома поясами.